Huurvoorwaarden

 • Complete inventaris 
 • Cassettetoilet
 • Douche
 • Koelkast met diepvriesvak
 • Tweepits gasfornuis
 • Horren
 • Luifel
 • Fietsendrager (busbiker)
 • Een aangesloten gasfles en een volle gasfles (11kg)
 • Toiletvloeistof
 • Groene kaart
 • Volledige allrisk verzekering met pechhulp *
 • Tafel en stoelen
 • Buitenreiniging
 • Volledig vrije kilometers

Als huurder – en eventuele medebestuurder(s) –  dien je tenminste 24 jaar oud te zijn en 3 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B. Het rijbewijs moet geldig zijn gedurende de gehele huurperiode. Buitenlanders dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs. De camper mag alleen bestuurd worden door de in de huurovereenkomst vermelde bestuurder(s). Een tweede bestuurder is in de prijs inbegrepen. Bij elke volgende medebestuurder kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Jullie verklaren je hiermee tevens aan de geldende verkeersregels en maximum snelheden te houden. De kosten van eventuele verkeersovertredingen zijn voor eigen rekening.

Het is dus niet toegestaan de camper aan anderen in gebruik te geven of te verhuren.

Wij hebben t.b.v. de campers een WA + Casco (allrisk) verzekering afgesloten inclusief pechhulp in Europa. Een groene kaart is in de camper aanwezig. Evenals het kentekenbewijs en de instructieboekjes. Deze dienen na afloop van de verhuurperiode weer ingeleverd te worden. Compleet met de 3 meegeleverde sleutels. Mocht dit bij inlevering niet compleet zijn, dan zijn de kosten voor het bij laten maken hiervan voor jouw rekening.

Je eigen risico bij schade bedraagt € 1.000,00 (per schadegebeurtenis).

Je bent verplicht de camper altijd in het Bearlock systeem te zetten als deze geparkeerd/onbeheerd is.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen. Wij vergoeden geen inboedeldekking op waardevolle spullen zoals reisdocumenten, geld en cheques, sieraden, horloges, brillen, contactlenzen en verzamelingen. Wij adviseren je dan ook een adequate reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Er geldt een waarborgsom van € 1.000,00. Dit is in verband met het eigen risico, het niet op tijd terugbrengen en eventuele eindschoonmaak. De waarborgsom dient binnen 10 dagen na de getekende huurovereenkomst bij ons binnen te zijn. De reservering is definitief als de waarborgsom betaald is. Het eigen risico kan je verzekeren bij Allianz verzekeringen. Dit moet je zelf regelen, vóór vertrek.

Deze waarborgsom wordt (mits aan alle verhuurvoorwaarden is voldaan) binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Deze periode kan worden verlengd indien een eventueel schadegeval nog niet is afgehandeld. Schade aan, op of in de camper en/of vermissing van onderdelen van de camper of bijbehorende inventaris wordt op de borg ingehouden.

De kosten die direct verband houden met het gebruik van de camper, waaronder brandstof, tolgelden en boetes, zijn voor eigen rekening. De camper wordt door ons afgeleverd met een volle brandstoftank en je dient de camper ook weer ‘volgetankt’ bij ons in te leveren. Dit geldt ook voor de Ad blue. Mocht dit niet gebeurd zijn, dan zullen niet alleen de brandstofkosten worden ingehouden op de terugbetaling van de waarborgsom, maar ook € 25,- extra aan kosten.

De huurperiode begint op de ophaaldag om 15.00 uur (op afspraak) en eindigt op de inleverdag om 11:00 uur. Er zijn geen vaste ophaal-inleverdagen. De huurperiode is in het hoog- en middenseizoen minimaal een week (7 nachten). Gedurende de rest van het jaar is de huurperiode minimaal 3 nachten.

Op zondag kun je geen campers afhalen en/of inleveren.

Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag (of dagdeel) één dag huur plus een extra vergoeding van € 250,00 in rekening gebracht. Elke volgende dag te laat inleveren is wederom een extra vergoeding van € 250,00 plus de daghuur. 

Omdat het doorgaans niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende camper ter beschikking te stellen, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. 

Indien door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd, zullen wij onze uiterste best doen om voor een vervangende camper te zorgen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Je bent verplicht een door ons aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren.

Indien de camper, om wat voor reden ook, door de huurder eerder dan overeengekomen aan ons wordt geretourneerd, dan zijn wij geen vergoeding of restitutie aan de huurder verschuldigd. Daarnaast zijn wij in een dergelijk geval gerechtigd de camper opnieuw te verhuren, ook wanneer dit betekent dat de camper voor het einde van de met huurder overeengekomen huurperiode aan een derde wordt verhuurd, zonder daarmee tot enige vergoeding jegens huurder gehouden te zijn.

Ondanks het feit dat onze campers goed onderhouden worden, kan zich altijd een defect voordoen. Voor reparaties dient te allen tijde eerst contact met ons te worden opgenomen om goedkeuring te vragen. Terugbetaling van de gemaakte kosten geschiedt op vertoon van gespecificeerde nota’s die op naam van ons zijn gesteld. Vervangen onderdelen neem je voor ons mee terug. Steenslag dient ten alle tijden direct gemeld te worden.

Je dient de camper uiteraard zorgvuldig, overeenkomstig zijn bestemming en instructieboekje te gebruiken. Je dient de camper zorgvuldig te behandelen, geen onnodige risico’s te nemen en de algemene voorzorgsmaatregelen te nemen (veilig parkeren, luifel indraaien bij wind, etc.).

Wij vergoeden geen kosten en verlenen geen hulp bij schade die ontstaat doordat jij of een van je medebestuurder(s) onder invloed is van alcohol, bedwelmende, opwekkende of soortgelijke middelen.

Maximaal toelaatbaar gewicht (incl bagage en passagiers) 3500kg.

Ga voorzichtig met onze camper om, zodat de volgende huurder er ook van kan genieten.

Bij het ophalen van de camper krijg je van ons een gedetailleerde instructie over het juiste gebruik van de camper en de werking van de toebehoren.  Houd hiervoor rekening met ca. 1 uur. Door te vertrekken, geef je te kennen de camper in de juiste staat in ontvangst te hebben genomen en je voldoende op de hoogte te hebben gesteld van het juiste gebruik ervan.

De camper is bestemd voor vakantiedoeleinden. Alle landen van Europa m.u.v. vooraf door de verzekering en door ons aangemerkte risicogebieden. De betreffende landen staan op de groene kaart.

Het is niet toegestaan met de camper naar wintersportgebieden af te reizen.

Je dient per aangetekende brief te annuleren. De ontvangstdatum van de annuleringsbrief geldt hierbij als annuleringsdatum.

Voor het complete overzicht van de annuleringskosten verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden verhuur- en deelautobedrijven BOVAG.
Wij adviseren je een adequate reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

De camper wordt door ons afgeleverd met een volle brandstoftank (incl Ad blue), voldoende schoon water, lege afvalwatertank, gebruiksklare toiletcassette en de camper is volledig schoongemaakt. Aan het einde van de huurperiode dien je de camper te retourneren met een geleegde afvalwatertank, een geleegde en schoongemaakte toiletcassette en dient hij van binnen schoon te zijn. Uiteraard dien je de camper ook weer ‘volgetankt’ bij ons in te leveren (incl. Ad blue).

Is dit niet het geval, dan zullen er kosten worden ingehouden op de terugbetaling van de waarborgsom. Deze kosten bedragen:

– Reinigen binnenkant van de camper =  €150,00 

– Legen vuilwatertank = €50,00 

– Legen en schoonmaken van de toiletcassette = €100,00 

– Aftanken = brandstofkosten +  € 25,- aan kosten.


Wij zorgen voor het reinigen van de buitenzijde. 

Je dient voor aanvang van de huurperiode een kopie van je originele geldige rijbewijs op te sturen. Bij het ophalen van de camper dien je je te legitimeren met het geldige rijbewijs. Naast een kopie van het rijbewijs dient de hoofdboeker nog een kopie van zijn ID bewijs te overleggen (ID kaart of paspoort)

Je verklaart hiermee:

 • Maximaal 4 personen (inclusief bestuurder) in de camper, in de gordels, te vervoeren;
 • Geen huisdieren mee te nemen in de camper;
 • Geen lifters mee te nemen;
 • Camper niet over te beladen (maximaal 3500 kg inclusief bagage en personen);
 • Niet te roken in de camper;
 • Geen frituurvet in de camper te gebruiken; ofwel gebruik te maken van een friteuse, gourmettepan/-plaat, barbecue of airfryer;
 • De juiste brandstof, olie en overige vloeistoffen te gebruiken;
 • Geen fietsen, surfplanken en dergelijke in het woongedeelte te vervoeren;
 • De camper niet te gebruiken als vervoer naar of verblijf op evenementen/festivals;
 • Geen stickers in of op de camper te plakken (m.u.v. in het buitenland verplichte vignetten);
 • Met de camper uitsluitend gebruik te maken van geasfalteerde of gebaande paden.

Mocht e.e.a. wel geschieden, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld extra schoonmaakkosten of herstelkosten als gevolg van schade.

Inventaris *

Keuken **

Messen 4
Vorken 4
Lepels 4
Theelepels 4
Pizzamessen 1
Opscheplepel 1
Soeplepel 1
Pollepels 1
Spatel 1
Vleesmes 1
Broodmes 1
Koksmes 1
Kaasschaaf 1
Schilmesjes 2
Blikopener 1
Kurkentrekker 1
Schaar 1
Garde 1
Gasaansteker 1
Borden 8
Soepkommen 4
Koffiebekers / mokken 4
Glazen 4
Bierglazen 2
Wijnglazen 2
Vergiet 1
Schalen (chips/salade) 2
Onderzetters kurk (3x) 1
Pannen (2x) 1
Steelpan 1
Koekenpan 1
Snijplank groot 1
Snijplank klein 1
Fluitketel 1
Schoonmaaksetje 1
Molton 1
Hoeslaken 1

Cabine

Autopapieren (groene kaart / schadeformulier / kentekenbewijs / handleiding) 
Lampenset + zekeringen 
Parkeerschijf1
Reflecterende hesjes4
Brandblusser + verbanddoos 

Garage

Waterpas 1
Oprij blokken (2x) 1
Emmer = 6 ltr 1
Gevarendriehoek 1
Stoffer + blik 1
Campingstoelen ***
Tafel 1
Luifelslinger 1
Stormbandenset + hamer
Electrakabel 20 meter + verloopkabel
Toiletvloeistof
 Trechterset 1
 Afwasteil 1
Waslijn + wasknijpers 1
Waterslang + koppelstukken (3x)
Motorolie 1 ltr  1
Markeringsbord  1

*     Deze inventarislijst is ter indicatie. Per camper kunnen er wat kleine verschillen in zitten.

       Bij ontbrekende of beschadigde spullen zijn wij genoodzaakt deze aan je door te belasten. Hierbij houden we een minimale waarde aan van € 10,-.

**   De borden en bekers zijn niet geschikt voor oven en magnetron.

       Het bestek is niet geschikt voor in de vaatwasser.

       Was het servies nooit af met een schuurspons!

*** Het aantal stoelen is gelijk aan het aantal geboekte personen

Scan de code