Onze campers

Zorgeloos met de camper op vakantie! Met z’n tweeën, met vrienden of het gezin er even helemaal uit. Onze buscampers bieden je optimale vrijheid!

Ontdek al het moois dat Nederland je te bieden heeft. Welke provincie staat het hoogst op je daar-moet-ik-nu-echt-eens-naartoe-lijstje? Of je nu naar Texel wilt met de boot, of dat je je in de heuvels van Limburg in het buitenland waant, onze buscampers zijn zeer compleet, luxe ingericht en makkelijk te besturen en parkeren.

Over het buitenland gesproken: je mag ook gewoon Europa intrekken met onze Adria Axess, Pössl Roadcamp en Adria Supreme! Op de groene kaart staan alle bestemmingen waar je uit mag kiezen. Vraag het gerust na voor je plannen maakt!

Eén keer inpakken en je bent klaar om te gaan. Zonder gesleep met koffers houdt de koelkast je eten koud, het bed je warm en heb je geen omkijken naar het zoeken van een hotel of tankstationtoilet.

Free on wheels!

Ga goedverzekerd op pad met volledig vrije kilometers
All-risk, incl. pechhulp en inzittendenverzekering

Onze volledig nieuwe campers uit 2022

Vrijheid

”Ga en sta waar je wilt door de volledig vrije kilometers!”

“Nieuwe en jonggebruikte camperbussen voorzien van een complete inventaris”

Luxe

Avontuur

“Ga elk avontuur aan, van het overnachten in de natuur tot het bezoeken van mooie steden!”

Flexibiliteit

“Bepaal zelf wanneer je vertrekt. Wij hanteren geen vaste wisseldagen.”

Uitdaging

“Durf jij de uitdaging aan? Boek dan nu snel, voordat iemand je voor is!”

De voordelen van een buscamper

Een buscamper wordt ook wel een cityvan genoemd. Hij is kleiner dan een standaard camper, dus wel zo fijn voor de smallere straatjes. Makkelijker te parkeren, hij zit lekker hoog en je mag hem gewoon besturen met een B rijbewijs.

Met de bijgevoegde busbiker neem je ook nog eens gemakkelijk twee (elektrische) fietsen mee! Zo hoef je dus niet iedere keer de luifel en alle spulletjes voor het buitenleven op te ruimen. Je springt zo op de fiets om dat gezellige dorpje of die leuke markt te ontdekken.

Als het regent kunnen de ingebouwde TV en DVD-speler jullie wel even zoethouden. Zo kun je met het hele gezin comfortabel dezelfde film kijken in plaats van allemaal afzonderlijk naar je telefoon of tabletscherm te staren. Wel zo gezellig.

Goed om te weten!

Onze Adria Axess en Adria Supreme zijn volledig nieuwe camperbussen uit 2022.

Wat zit er allemaal in?

Onze campers zijn standaard voorzien van:

Onze campers worden standaard verhuurd met een busbiker. Dit is een unieke draaibare fietsendrager, die aan het chassis gemonteerd wordt. Zo kun je de achterdeuren openen zonder dat de fietsen eraf moeten.  Je kunt er dus ook elektrische fietsen (max. 80kg) mee vervoeren! Fietsen worden niet meegeleverd, je eigen tweewielers mogen mee op reis.

Scan de code